Som en global virksomhed med mere end 9.000 ansatte i 40 lande kan vi drage fordel af en bred kulturel mangfoldighed i vores arbejdsstyrke. Og hvert år fejrer vi nogle af de centrale begivenheder og højtideligheder, der er vigtige for kolleger rundt om i verden, fra Lunar Nytår, til Kvindernes Internationale Kampdag, til Global Diversity Month. Her er vores eksempler på Diwali.

Diwali - Lysfesten - er en farverig, glædelig begivenhed, der vil blive fejret af millioner af mennesker i oktober. Vi talte med kolleger på tværs af Keller for at finde ud af, hvad arrangementet betyder for dem.

Leena Veerasamy husker, som barn på Mauritius, stadivæk spændingen ved Diwali. "Det startede en uge eller to før, da vi skulle gøre hele huset rent. Vi skulle faste i en uge, kun spise grøntsager og give tøj og andre ejendele til familie og venner i nød.

På selve dagen skulle vi stå tidligt op, tage rent tøj på, sige vores bønner [kendt som puja] og tage små poser slik med til alle vores venner, familie og naboer. Det var altid en meget munter dag, med masser af glæde."

Leena, Marketing Manager hos Keller Frankrig, er blot en af de millioner af hinduer, der fejrer Diwali - Lysfesten - rundt om i verden. Selvom festen normalt bliver forbundet med Indien og hinduisme, fejres begivenheden også i mange lande og af andre religioner, herunder Jains, sikher og Newar buddhister.

Det starter med et bang

Diwali falder typisk mellem midten af oktober og midten af november og symboliserer det godes sejr over det onde og lyset over mørket.

Festlighederne varierer på tværs af Indien, i den sydlige del starter dagen med et brag - bogstaveligt talt - ved at man skyder raketter af, men i den nordlige del mødes man med familie og venner om morgenen, mens der er fyrværkeri til langt ud på natten.

Fyrværkeri spiller en stor rolle i Diwali, ligesom  lys hos familier, der pryder deres hjem med stearinlys og olielamper lavet af ler, der er kendt som diyas, som er et symbol på at skubbe det onde væk.

Vores Indien-kontor i Chennai fejrer også højtideligheden, med dekorationer, madkurve og konkurrencer for de bedst malede lamper eller kort, og  med kolleger, der er iført traditionelt tøj.

Ashok Balguri voksede op i Indien, men de sidste 15 år har han boet i Singapore, hvor han nu er ansat hos Keller som driftsleder. "I Singapore er Diwali en af de vigtigste helligdage. Der er et område, der bliver kaldt Little India, som er oplyst med smukke lysdekorationer overalt. Det hele er meget festligt og glædeligt."

Derhjemme vil Ashok, hans kone og to børn bede til Lakshmi, gudinden for rigdom og velstand, dekorere deres hus med lys og smukke Rangoli - et farverigt mønster, der vises på gulvet udenfor huset.

Singapores mangfoldighed afspejles på kontoret, hvor der er omkring 20 forskellige nationaliteter. Diwali er ligesom andre religiøse og kulturelle festivaler præget af, at kolleger køber frokost eller middag til dem, der fejrer – en rørende anerkendelse af Kellers globale mangfoldighed.

Den næste generation

Tilbage i Frankrig, kan Leena ikke længere være omgivet af så meget familie, som hun engang var på Mauritius, men hun ser stadigvæk meget frem til at fejre Diwali. Hun nyder nu chancen for at videregive traditionerne fra sin egen kulturarv til den næste generation.

"Min datters to sønner vil også få en smule mere bevidsthed om, hvad der foregår i år. Hun vil bede med os, hun vil få nyt tøj, og vi vil tænde lamper. Hun vil lære og bidrage på sin egen måde."