Som en del af vores forpligtelse til at fremme et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø støtter vi aktivt oprettelsen af medarbejderledede netværk.

Vi har lanceret vores første kvindenetværk i Nordamerika - Keller Women in Construction (KWIC).

KWIC tilbyder kvinder muligheder for at dele tanker, ressourcer og ideer til at fremme faglig udvikling inden for organisationen og byggebranchen.

KWIC fremmer rummelighed, rekruttering, fastholdelse og karriereudvikling, og sponsorer dermed arrangementer, herunder webinarer om faglig udvikling, netværkssessioner, kontakt til lokale skoler og mentorordninger.

Det styrende udvalg består af kvindelige kolleger fra en række forskellige stillinger, fra ingeniørarbejde og HR til kommunikation og markedsføring. Det støttes af ledende sponsorer fra Kellers nordamerikanske ledelsesteam.

James Hind, direktør for Keller Nordamerika, siger: "Mens vi er forpligtet til inkludere mangfoldighed og rummelighed, forbliver kvinder underrepræsenteret blandt både ansatte hos Keller og generelt  i byggebranchen. Jeg er overbevist om, at dannelsen af KWIC er et vigtigt skridt i håndteringen af dette spørgsmål, og jeg vil give dem min fulde støtte."