Keller Funderingsteknik tilbyder en omfattende portefølje af ydelser, så kunderne kan drage fordel af de mest omkostningseffektive løsninger til deres geotekniske krav. Oprindelig grundlagt i Renchen (Tyskland), ser Keller tilbage på mere end 150 års historie og er arnestedet for den i London beliggende Keller Group plc. Det danske datterselskab styres fra Kongens Lyngby i nærheden af København og understøttes især teknologisk og ift. personale af de tyske Keller-afdelinger.

Keller, med mere end 150 års erfaring, er en økonomisk stærk partner i byggebranchen og leverer løsninger til jord-, funderings- og grundvandsopgaver og har adgang til en lang række moderne teknologier.

Kombinationen af erfaring og ressourcer gør, at koncernen er i stand til at tilbyde hele spektret af funderingsløsninger over hele verden, takket være sin størrelse og finansielle styrke.

Danmark er et lille, men økonomisk stærkt land. Især i Storkøbenhavn er Danmark stærkt industrialiseret og konkurrencedygtigt. I løbet af de seneste år er den danske økonomi vokset løbende, og især byggesektoren drager tydeligt fordel heraf gennem investeringer i infrastruktur, industribygninger samt urbant byggeri. Keller er verdens største uafhængige entreprenør med speciale i geotekniske løninger samt en værdsat samarbejdspartner og problemløser for alle jordbundsfunderings- og grundvandsopgaver, ligegyldigt hvor komplekse eller komplicerede de er. Siden 2015 har Keller også på det danske marked stået for kvalitet og effektivitet og er parat til at lægge fundamentet for succesrige storprojekter.
Uwe Hinzmann
Administrerende direktør Business Unit Central Europe

Om Keller-koncernen

Keller Funderingsteknik er en del af Keller-koncernen med tilstedeværelse i mere end 40 lande på seks kontinenter er Keller verdens største partner inden for funderingsteknik.